O NAMA

O NAMA

Dobrodošli u Marquise Hotel, novi objekat sa četiri zvezdice, u srcu Vračara. Dizajn ovog luksuznog hotela potpisuje grupa renomiranih beogradskih dizajnera. Ambijent hotela je brižljivo dizajniran da asocira na Francusku i francuski arhitektonski šik stil.


Marquise Hotel smešten je u Mišarskoj ulici, u mirnoj zoni na Vračaru, a u blizini parka Tašmajdan, Jugoslovenog dramskog pozorišta, Cvetnog trga , kao i najpopularnijih kafića I restorana u ovoj centralnoj gradskoj zoni; hram Svetog Save se nalazi na svega desetak minuta hoda od hotela. Marquise Hotel ima restoran za doručak, lobby I bar modernog i urbanog ambijenta. U okviru hotela postoji garaža za goste hotela. Svim gostima nudimo vrhunsku I kvalitetnu uslugu i nezaboravan boravak u jednoj od naših 28 soba.

Naš hotel predstavlja mirnu oazu u samom centru svih dešavanja u Beogradu. Pored luksuznog smeštaja u moderno dizajniranom prostoru, nudi ponešto za svakog gosta, bilo da dolazite poslovno ili je u pitanju privatna turistička poseta.

Uverite se i sami u našu vrhunsku uslugu i pronađite svoje mesto u jednoj od naših 28 soba. Tu smo da Vaš boravak u Beogradu učinimo nezaboravnim!