2005
capital hotel logo
zvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

O nama

Naša posvećenost kvalitetu.
VIDI
REZERVIŠI
rezervisi ikonicacrni prsten

O NAMA

Dobrodošli u Marquise Garni Hotel, objekat sa četiri zvezdice, u srcu Vračara. Dizajn ovog luksuznog hotela potpisuje grupa renomiranih beogradskih dizajnera. Ambijent hotela je brižljivo dizajniran da asocira na Francusku i francuski arhitektonski šik stil.
Marquise Garni Hotel smešten je u Mišarskoj ulici, u mirnoj zoni na Vračaru, a u blizini parka Tašmajdan, Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Cvetnog trga, kao i najpopularnijih kafića i restorana u ovoj centralnoj gradskoj zoni. Hram Svetog Save se nalazi na svega desetak minuta hoda od hotela. U okviru hotela Marquise se nalaze restoran za doručak, lobi bar modernog i urbanog ambijenta, a takođe postoji i garaža za goste hotela. Svim gostima nudimo vrhunsku i kvalitetnu uslugu i nezaboravan boravak u jednoj od naših 28 soba.

O NAMA

Naš hotel predstavlja mirnu oazu u samom centru svih dešavanja u Beogradu. Pored luksuznog smeštaja u moderno dizajniranom prostoru nudi ponešto za svakog gosta, bilo da dolazite poslovno ili je u pitanju privatna turistička poseta.Uverite se i sami u našu vrhunsku uslugu i pronađite svoje mesto u jednoj od naših 28 soba. Tu smo da Vaš boravak u Beogradu učinimo nezaboravnim!

Kontakt

telefon
TELEFON
+381 69 1400 211
mapa
Adresa
Mišarska 6, Beograd
e-mail
E - Mail
info@marquisehotel.rs
Vasa poruka
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
© Garni Marquise Hotel
MADE BY NEDELKOV

Pronadjite vašu sobu

Udobne sobe su uvek spremne
za vasu posetu